eid & friendship

Monday, September 06, 2010 0 comments
dari raya tahun lepas, sampai raya tahun ni, ada 2 kawan yang hilang ntah kemana...1 of them with no particular reason...and the other 1, maybe sebab tak suka di tegur...it's really sad it has to end this way...but kalau dia yang nak putuskan nak buat apa kan?

salah ka tegur kawan kalau dah salah(i'm not d only 1 who saw it), utk kebaikkan sendiri...tapi some people take it differently so takpalah...

anyway to the both of them, i applogize, kalau ada salah silap and ada yang tak suka aku cakap...ikhlas atau tak them to me, it's really up to their judgement...

(please also let me know when i'm not doing the right thing ) - its a 2 way communication...

it's ok...but i always believe that "True friendship is never serene."

(tetiba emo plak)

0 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB