Bedtime Chit Chat...Pet or Petsssss

Monday, June 18, 2012 0 comments
Picture taken masa kat eCurve...he wants to bring tat feller home too...
As and when we terjumpa cats or any kind of animal this issue will always rise...


R: Mommy boleh la kita bela binatang...
M: boleh..but not now...Rayyan nak bela apa?
R: ohhh...nak bela cat...
M: ohh ok2 nnt besar sikit kita bela la yer...
R: Ehhhhh nanti2!!!...
M: Kenapa...
R: Rayyan nak bela cats, dogs...and fish
M: ahh...
R: ada lagiiii, kejap la...
M: huh??!!!
R: Ye, nak lembu, kuda and camel tu juga ok!!! Oh rabbit juga (tersengeh)...lagi2.... harimau baik yg makan sayur tu....
M: what ingat rumah kita mini zoo ker?
R: takla, mini zoo tu ada elephant and crocodile...Rayyan xnak yg tu...boleh la mommy...boleh la...
M: xboleh la semua, siapa nak jaga, if xjaga betul2 kesian dia mati...
R: ye ker? Bg je lah dia makan nasi!
M: (tepuk dahi)

Panjang lg dia membebel, malas la nak layan...good nite ♥ ♡ ♥

Note: Harimau baik yg makan sayur is from his daddy's story ok...1day I'll pen down daddy's story yg penuh yang tak logik!!!...hehehe


Sent from my BlackBerry® Smartphone

0 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB