Bed Time Chit Chat : Tak nak balik KL

Tuesday, August 28, 2012 4 comments
it's been a while i haven't find time @ malas (hehe)  to write down Bed Time Chit Chat..

during our hol in Jakarta recently for Hari Raya
R: Kita dah nak balik ker?
M: Haah la, sekolah dah nak start, cuti dah nak habis...(saying this on a sunday)
R: eh yer ker, tapi kan ayyan ingat ustazah ckp, monday cuti lagi, so ayyan tak yah lah balik kan?
M: Kenapa tak nak balik?
R: sini ada ramai frend, sini ada ultraman....
M: *dang* Ultraman tu sbnrnya yang nak di tunggu2 sgt, sbb di KL mommy dah haramkan Ultraman
M: oh ya ka...
R: mcm ni la...mommy balik 1st, ayyan duduk sini, nanti mommy datang la ambik ayyan (wahhh...trying to negotiate nampak, dia ingat JKT_KL ni tepi rumah?)
M: Rayyan ingat dekat ker? oklah if Rayyan nak...

malamnya...

i was bz BBM and whatsapping in my room ( lampu tak pasang) and everybody else was outside...tiba2

R: (menjerit2 nangis)Huwaaa...Huwaaa....mommy dah balik tinggalkan ayyyaaan....Daddy...mommy dah balikkkk...tolong..tolong....
D : La...tadi kan rayyan kata nak duduk sini and mommy balik 1st
R: Tak nak ...tak nak ..tak jadi...tak jadi...itu ayyan gurau jerrrr!!!!

wakkakakakakka.......

ini budak bushuk yang comot...hehehe

4 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB