justsaying...pre-raya

Monday, August 13, 2012 0 comments
Raya dah dekat, maybe in just 5@6 hari je lagi...lagu2 raya tak yah crita lah, 2nd week dah belambak kat radio. Baju raya dah beli? dahhh...i've got mine from my fav online store, senang tak yah nak berebut hantaq tailor and senang xyah sibuk2 beratoq kat kaunter byr

dah dekat2 nak raya ni banyak lah juga iklan2 raya...paling best tahun ni...ini lah, kalau tak nanges tgk ni tak tau la nak cakap mana mana...or berkaca2 mata pun jadi lah...

pulang lah selagi mereka masih ada, kalau dah takde, kirimkan lah doa dan alfatihah for them...family is the best people for you to fall back, in good terms or bad weather...



if you are a wife, be a good wife to ikut balik rumah mertua, if your are a husband, be a good husband dengan tak hanya bawa balik jumpa parents anda but juga parents isteri anda. if tak seselesa mana pun, apa salahnya kita berkorban hanya untuk sekali dalam setahun untuk menggembirakan keluarga terutama mak & ayah kita....

untuk yang akan balik kampung nanti, balik la baik2, berhati2 di jalan raya, untuk yang kerje, kerje baik2, itu amanah juga...tapi if ada masa balik la kampung jenguk2 sesiapa yang masih ada and menunggu anda...jangan sampai nanti dah takde org yang tertunggu2kan kita baru kita nak balik....




0 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB