Masterchef Malaysia 2...propanyaaa

Saturday, October 13, 2012 5 comments

mula2 asalnya ikut Masterchef je, the Malaysia Celebriti, eii tu memang wajib la propa, of coz la kan sbb semua artist and divas...ada la yang tak diva and propa...hehehe..

so layan la Masterchef Malaysia 2, best tapi, ingatkan bukan celebriti xdelah propa...makkk aiihhh mulut korang pun sama2 boleh tahan juga...diva...and also ada juga mulut2 longkang, phd masing2 kuat naa....

Bukan setakat masterchefMy, semua masterchef pun layan , sampai kan Rayyan pun tau, "mommy tu masterchef dah start" hehehehe...

MasterChef winner Adam Liaw. Picture: Ten Network Source: The Australian

Christine Ha with Joe Bastianich (inset) FOX (2)

Mr. Macho man....love him :)
lovesss this 2 talented kids...






5 comments:

  • Zai Hashim said...

    kan...tak tengok salah, tengok kadang2 meluat pun ada...tapi 2nd season ni, mmg kurang friendship punya elements...hopefully they would learn from mistakes la...

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB