Ramadhan, Tiger and us.... #blog

Saturday, July 13, 2013 2 comments

This ramadhan so special for us, tiger pun  berpuasa...jangan tak caya, yes he is! He's gonna be 5, this coming November...(how time flies...emmm) 

1st day of Ramadhan for him tak puasa sebab dia minum air masa lunch, and hari ke dua until now alhamdulillah puasa penuh...

Tapi yang herannya, bateri dia mmg guna super energiser rasanya sbb melompat melanting mcm biasa...mcm tak puasa....(i guess this is a good problem) 

So far, at this new work i am now, journey after work to reach home for berbuka has been sgt mendebarkan and challenging sbb jalan kat KL tu mmg no mercy langsung, tak kira hari, tak kira cuaca...jemmm je semedang...hairan bin ajaib sungguh...bulan puasa ni lagi la...mampus rasa kaki nak cramp tekan break...tapi apa pun so far berjaya sampai rumah utk berbuka with family...so be it lauk tunjuk pun tunjuk lah kan...apa lagi nak buat kan...

Sampaikan dah tak sempat2 nak snap pics masa berbuka...

Apa2 pun ramadhan ni memang special :) 

Semoga semua terus semangat berpuasa!!! 



Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

2 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB