RAF Moments...anak lelaki tak boleh malas

Tuesday, July 31, 2012 2 comments

Hehehe...nampak tu free child labour (hahaha) ...xdelah suruh dia tolong susun slippers and toys dia ja...Lepas makan angkat pinggan sendiri ke sinki...baju kotor masuk basket...ermmm ada lagi ker? As I always said(said before) ... Small2 things can lead to bigger impact when they are bigger...

Sent by from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

  • Diana Abdul Molok said...

    betul!!! I am with you that small things can lead to bigger stuff when they grow up.

    aku yg babani baru nak masuk 2 tahun pon aku dah train suruh buat sendiri... so things like ambik tutup botol, pass this to Daddy and other simple stuff she can do sebab dah paham bahasa... tp as always, bila beliau terlebih manja agak sukar mendapat co-operation.

  • Zai Hashim said...

    haha ye ker D,aku pun start dr 2yrs, boleh D u can do it slowly, sbb manja or boy takleh jadi reason depa malas, if not pengsan kita nanti babe...ni 1 kalau dah ada 3 mcm mana?ha...hehehe...

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB