Curious...

Tuesday, September 11, 2012 1 comments
Saja la nak crita
1st time jd
ms blk td, ada jumpa school fren rayyan kat parking. Bdk2 biasala if jumpa kwn, bdk pompuan tu dtg la sembang dgn rayyan, tanya duduk tingkat brp dll. From where we were standing we can c her mom
. Tp mak dia terjerit2 tone marAh anak dia Mimi(bkn nama sebenar)...meh sini ko


Me and ichal pandang each other - pelik
. So as courtesy I said la, xpe dia ada kat sini jer
. Tp mak dia kept on yelling at the kid, so I ask p kat mak dia
. Kesian...

Then p tgu lift, jumpa lg, bdk pompuan tu dtg lg kat RAF, n nak sembang. Bdk2 biasala xleh duk diam, dia lompat2 la skit(more like small skipping, in which xde la teruk), Mak dia terus mental, " ko ni kenapa xduduk diam ha, degil ek degil!?"
"Dah mama nak naik tga ja, duduk sini sorang2" walked and naik tangga je...girl tu pun said bubye and ikut mak dia...(Waiting for the lift, was me, ortho and 2other men)

So my question was....
1. Kenapa dgn mak dia?

2. Mak dia xsuka anak dia ckp dgn anak aku ker?

Because for me the girl was sopan enough for a 4YO kid.

Sekian (teringat2, so kena la tulis sini)



Sent from my BlackBerry® Smartphone

1 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB