Bed Time Chit Chat - Blonde Vs Asia

Wednesday, October 31, 2012 2 comments
R: Mommy napa Captain America tu warna dia mcm tu?
M: Warna apa la rayyan?
R: Rayyan tgk dia tak sama pun dengan kita...rambut dia emmm
M: ahhhh (baru faham). Captain America tu org Europe@America, jd dia putih, rambut dia blonde...mata dia ada yg biru n green
R: eeeiii alien ka? Mata green?
M: no la Rayyan...Allah cipta manusia macam2 jenis, spy cantek2 semuanya...
R: ohhhh....
M: kita org Asia, rambut kita hitam, mata kita hitam@coklat.....kulit kita ada yg putih and ada yg hitam...
R: ahhhh....mcm jiran kita kan...hehehehe (gelak jahat)
M: hadoii...tp kita xleh gelak2 kan org...semua org cantek n unik...semua Allah yg buat
R: errrr...ha ok ok...sorry

On another day...
R: Mommy kenapa org tu rambut blonde? Ayyan tgk dia mcm orang Asia jer tp blonde....
M: alamak....(Emmm...buat2 tak dgr dah la...for now)

Normally I would just layan and answer all his questions...but sometimes, buat2 xdgr ataupun ubah topik...(Yup I know it not good, but common la...jgn tipu mesti korang pun pernah buat mcm tu kan...kan..kan...kan...)

Oklah good nite semua...

Sent from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB