Day 1,2 and 3 - Writing Skills for #RAF

Thursday, January 24, 2013 0 comments
Hari ni sbnrnya baru 3rd day writing lesson. Not like before this xde buat2 latihan menulis, tapi ni specifically teacher bg homework sbb tulisan dia "cantek" sangat...

So we made a promise, everyday, lepas balik sekolah akan ada writing session...


Day 1 - not bad easy start...

Day 2 - emmm...agak liat, puas bergaduh nak habis kan 1 page...mommy pun confuse, what happen to d angel semalam tu!!?? Ohh kids sgt unpredictable...Mommy pun belajar jg, apparently baik cari pensil yg gemuk skit for kids yg susah nak pegang benda2 kecik...ok nnt mommy beli ya...ini di sah kan oleh my own frend "Teacher Maz"

Day 3 - Kena plak hari ni holiday, alahai liat nya nak mula...tapi berjaya mula...

Tapi mcm2 gaya, tulis 3 huruf, tukar pensil...tulis 3, tukar pensil...(Ini boleh mendatangkan marah ni...) #SabarMommy!!!

Boleh jatuh tergolek dr kerusi masa menulis?!!! Hadoiii...

Tapi for #RAF from the 3 days;
- I've learned, tunjuk few samples then tinggal kan dia buat, sblm tinggal kan dia tu kena buat perjanjian, mommy tunggu sini, Rayyan dah siap mommy akan check. That is better drpd me sitting next to him and tenung setiap tulisan @ movement dia...dia stress, mommy pun stress :) so terserah dia nak guling-guling ka asalkan akhirnya siap...for now teknik ni leh guna...nanti kita set timing plak :)

-TV semua mmg tutup, kami buat keje dlm bilik, so that all fair and square :)

Cuba tgk mcm2 gaya...

jatuh dari kerusi, tergolek-golek

susun jangan tak susun

2 baris

cerah sangat kat rumah, pakai shades lah


 Sent from my BlackBerry® Smartphone

0 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB