#RAF #ChitChat Writing Practice Sessions

Sunday, January 27, 2013 0 comments
he's trying to proof tangan dia panas, and kejap lagi akan keluar api...memang la dah pegang pensil lama2, memang panas boy
oklah kot kan tulisan mcm ni for a 4YO
Sambungan...sekarang ni bed time chit chat dah kurang sbb dia sek petang n plg sekolah buat homework dah letih (kesian...). So in between nak tertidur tu dah makin pendek...so xdelah sgt bed time chit chat...ada tp just simple2 conversations on what happened during the day...

We spend more time chatting while our writing practice session :)

R - ish panas la tangan Rayyan ni, cuba mommy rasa...dah nak berdarah dah!
M - mana darah?
R - ni merah2 ni...eh bukan2...hehe rupanya merah je..bukan darah...fiuh ingatkan berdarah tadiii...
M - (hadoiii...drama nyaaaahhhh)

R - alamak...rayyan rasa nak kena pergi toilet la...
M - ok pergi nnt dtg blk yer...

Haish banyak la alasan dia, nak membuang la, dahaga la...bunyi mcm ada org ketuk pintu rumah la....

Takpalah Rayyan apa2 pun mommy sedia menunggu selagi kesabaran mommy tebal #senyumlebar2

*Ustazah "parenting" ckp, xelok selalu2 marah, sbb anak2 jd takut n xberapa creative....Mommy cuba la ye Rayyan...(Sekali sekala kena xpe kan ustazah hehe)

Cepat je, in Nov 2013 he will be 5Yo. And now at 4Y dah belajar menulis...mommy belajar menulis umur 6 or 7 kot...takpalah ye Rayyan semoga jadi anak yg soleh n berjaya dunia akhirat. ..أَمِِيْن يَا رَبَّ العَالَمِينْ



Sent from my BlackBerry® Smartphone

0 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB