Senyap jer...

Wednesday, May 22, 2013 0 comments

Ok dah lama tak update...bersawang...

Lepas holiday tu...life was just as hectic as a...emmm apa ek...hectic lah pokoknya!

Started my new job at a new company...still doing what i love to do 'events'...and ever since I've started there...every week ada event...situ sini sana..merata2...cuti2 Malaysia la tahun ni sponsored by opis...

Apa lagi nak crita...ohhh latest RAF dah sampai ke stage yg jumpa gunting and gunting rambut sendiri...i think most ppl would go through this phase...dah la belubang kat tgh2 kepala xde rambut...so apa lagi...kita bw p salon n buat gaya rambut botak chin la...hihi...menangis2 xmau rambut botak...but sorry boy...u need to learn :) Tapi selepas di convinced kan yg botak tu hensome juga so he now can accept it la...takpa nanti rambut tumbuh lagi kan mommy...kata2 dia hari2 nak sedapkan hati sendiri..hihi...

Then sejak dua menjak boleh drive ni...jd transport minister la yer...hihi...but not bad cuma lenguh la drive...seronok boleh jalan2 sesuka hati tapi i still prefer to be a passanger hihi (dasar)

Emmm what else yer...banyak chit chat story yg tak sempat nak update...nanti lah...

Now ok ngantuk... chow...

P/s: anak D pun belom sempat p jenguk...apa2 pun D, sabar banyak2...InsyaAllah ada balasan yg besar for u...and for both twin..hang in there u super girls...aunty tau u girls can do it!!!! 









Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

0 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB