Cuti-cuti Malaysia : Morib Gold Coast - Day 2

Saturday, April 27, 2013 0 comments
we started the day...dengan breakfast obviously...in the package its room inclusive of bilik, theme park and also breakfast...

Breakfast selection wasn't that bad, biasa lah ada local food, nasi lemak , mee goreng dan kuih2...pastu ada dim sum, ada egg station, bubur nasi, salad bar, and also bread station oso...so cukup la untuk makan pagi kan...




area makan breakfast pun luas and airconditioned

dalam  bilik ada arah tunjuk kiblat...just highlighting sbb tak semua hotel ada...tapi nowadays banyak hotel dah mula ada...

dan session berendam pun bermula lagi lah yer...


ada convenience store yang selling everything at a very normal price...takde lah mahal2

ada activiti ATV juga kalau nak lain-lain activiti...





dah mandi sampai lebam...so time to go home...hehehe...baru rasa lapar kan...


penat ka ?

bye lain kali kita datang lagi ok mommy :)



0 comments:

Post a Comment

Search

ShareThis

Blog archive


storiesnhushhushbyZaiGeem
 

©Copyright 2011 stories and hush hush | TNB